Leppävaaran Laskenta

Täyden palvelun tilitoimisto Leppävaaran Laskenta Oy on vuonna 1989 perustettu energinen ja tulevaisuuteen suuntautunut perheyritys.

Lähes 400 asiakkaan monipuoliseen asiakaskuntaamme kuuluu pääkaupunkiseudun pk-yrityksiä eri aloilta, mm. rakennusliikkeitä, huolinta- ja kuljetusliikkeitä, ravintoloita sekä arkkitehti- ja muita palvelualan toimistoja.

Palveleva perheyritys Leppävaarasta

Me Leppävaaran Laskennalla osaamme talous- ja henkilöstöhallinnon sekä yrityksen kehittämisen. Meidän avullamme sinä voit keskittyä jalostamaan yrityksesi toimintaa ja osaamista asiakaslähtöisesti samalla, kun me ohjaamme sen taloutta kohti menestyvää tulevaisuutta.

Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, työviihtyvyys, laatu ja luotettavuus, osaamisen kehittäminen ja vastuunkanto. Pidämme osaamisemme ajan tasalla jatkuvalla, suunnitelmallisella koulutuksella, ja työllistämme alamme kovimpia ammattilaisia.

Meillä asiakas saa aina oman asiantuntijansa, joka näin pystyy syventymään yrityksesi tarpeisiin uusimpien ohjelmistojen ja ajantasaisen osaamisen avulla. Olemme Taloushallintoliiton aktiivinen jäsen ja olemme kehittämässä toimialaamme sekä osaamista monella rintamalla.

Kun suuntana on menestys. Leppävaaran Laskenta.

Tutustu ammattilaisiimme täällä
ll info

Tuomas kertoo kirjanpitäjän työstä

sinetti logo

TÄYDEN PALVELUN TILITOIMISTO VUODESTA 1989

Olemme kokenut, eteenpäin katsova ja energinen perheyritys.

Asiakkaitamme

  casambiverutumverticomscanfir
ejyceusinnohome

Palvelumme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, jotta yrityksesi ei maksa turhasta.
Olipa sitten tarve taloushallintopalveluille tai kasvu kehityksen kartoittamiseen.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kartoitetaan, mitkä palvelumme sopivat yrityksellesi

Taloushallintoliiton jäsen

2017 © Leppävaaran Laskenta Oy     www.leppavaaranlaskenta.fi