Lisäpalvelut

Haluamme auttaa asiakkaitamme toimiston paperivuorien poistamisessa, sekä yritysjärjestelyjen kaikissa eri vaiheissa.

  • Postivahti
  • Yritysmyynti ja -järjestelyt
Tutustu palveluihin

Postivahti

Paperivuoria siirtävän ratkaisumme nimi on Postivahti. Kustannustehokas Postivahti skannaa ja käsittelee kaikki yritykseesi saapuvat postit puolestasi, jolloin sinä voit keskittää aikasi muuhun kuin kirjekuorten availuun. Kaikki skannattu tieto arkistoidaan valmiiksi järjestettyyn ja tietoturvalliseen muotoon, jolloin se on myös aina helposti löydettävissä. Mikäli taas jokin asia vaatii reagointiasi, saat siitä selkeän koosteen kattavine toimintaohjeineen. 

Postivahdin avulla kevennät postitaakkasi minimiin, pääset eroon turhista papereista ja pidät reagointiasi vaativat asiat selkeässä toimintajärjestyksessä. Palvelun käyttöönotto edellyttää sähköisien laskutuskanavien olemassaoloa. 

Kysy lisää
postivahti

Yritysmyynti ja –järjestelyt

Kun tavoitteenasi on valmistautua yrityksesi tai sen osan myyntiin tai tarvitset apua itse myyntiprosessissa, saat meiltä avun yritysjärjestelyihin valmistautumiseen ja yrityksen myyntikuntoon laittamiseen. Tarvittaessa toteutamme yrityksesi myynnin kokonaan avaimet käteen -periaatteella. Autamme myös kun laajennat toimintaa yritysostoin. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia yritysrakenteita.

Minimoimme myyntiprosessiin kuluvan ajan ja vaivan tekemällä asiaankuuluvat Due Dilligence -tarkistukset, laatimalla tarvittavat myyntimateriaalit, neuvottelemalla ostajien kanssa sekä hoitamalla yritysjärjestelyn teknisen toteutuksen ja verosuunnittelun. Saat meiltä lisäksi tarkan analyysin yrityksesi nykytilasta myynnin kannalta sekä konkreettiset suositukset myyntiä edeltäville toimenpiteille.

Kysy lisää
myyntijarjestelyt
Taloushallintoliiton jäsen

2017 © Leppävaaran Laskenta Oy     www.leppavaaranlaskenta.fi