HR-palvelut

hr

Yrityksesi henkilöstö on sen tärkein voimavara. HR-palveluilla saat työsopimukset, kehityskeskustelut ja työajan seurannan hallintaan, sekä henkilöstösi jatkuvan kehityksen oikealle uralle.

  • Palkka Plus
  • Palkka Pro
  • HR-päällikkö
Tutustu palveluihin

Palkka Plus

Jätä palkanmaksu ammattilaiselle ja keskity päätyöhösi yrittäjänä myös kuukausien viimeisinä päivinä! Palkka Plus on helppo tapa ulkoistaa yrityksesi lakisääteinen palkanlaskenta, kuukausittaiset verot ja eläkkeet, palkkakirjanpito sekä vuosi-ilmoitukset yrityksesi työntekijämäärästä riippumatta.

Yrityksesi palkanlaskenta suoritetaan antamiesi palkkaperusteiden pohjalta palkkanauhoineen. Hoidamme verojen ja eläkkeiden maksun joko kuukausittain tai vuotuisesti ja toimitamme sinulle tarvitsemasi palkkakirjanpidon raportit.

Kysy lisää
palkka plus

Jokainen Palkka Plus -ratkaisu tuotetaan vastuullisesti osana yrityksesi hallinnon operatiivisia toimintoja.

Palkka Pro

Palkka Pro on tuotteesi, kun työllistät paljon väkeä ja vaadit palkanlaskennaltasi hieman enemmän. Lakisääteisen palkanlaskennan, kuukausittaisten verojen ja eläkkeiden, palkkakirjanpidon sekä vuosi-ilmoitusten ulkoistamisen lisäksi Palkka Pro pitää sinut tarvittaessa ajan tasalla kaikissa yrityksesi kassavirtaan vaikuttavissa palkka- ja korvausasioissa.

Palkka Pro -paketti laaditaan juuri sinun yrityksesi tarpeiden pohjalta ja palvelu tuotetaan vuokrajohtajamenetelmällä vastuullisesti osana yrityksesi hallinnon operatiivisia toimintoja.

Kysy lisää
palkka pro

Palkka Pro:lla voit yhdistää yrityksesi palkanlaskentaan mm. nämä lisäominaisuudet:

  • Palkkapäivystys seuraa työehtosopimuksia sekä kollektiivisella että yksilöllisellä tasolla ja muodostaa näistä vuosittaisen yhteenvetoraportin.
  • Kela- ja vakuutuskorvaushakemukset
  • Lomapalkka- ja lomapäivärahaseuranta sekä -raportointi
  • Kassavirtavaikutusraportointi
  • Matkalaskut

HR-päällikkö

HR-päällikkö on tarkoitettu yrityksille, jotka etsivät päivittäiseen liiketoimintaansa ammattitaitoista henkilöstöjohtamisen kumppania.

Asiakkaan käytössä ovat kaikki Leppävaaran Laskennan asiantuntijapalvelut: taloushallinta-, yrityskehitys-, vero- ja lakipalvelut sekä tarvittaessa myös ulkopuoliset erikoisresurssit.

Kysy lisää
hr paallikko
Taloushallintoliiton jäsen

2017 © Leppävaaran Laskenta Oy     www.leppavaaranlaskenta.fi