Ajankohtaista

 DSC2901

Leppävaaran Laskenta on kehittämässä palvelua, jolla muutostilanteessa tai kasvun kiihtyessä päästään ja pysytään kartalla. Aina kannattaa tehdä mieluummin oikeita asioita kuin asioita oikein.

Ulkopuoliset, objektiiviset silmät ja korvat ovat kuin navigaattori autossa, joka antaa reittivaihtoehtoja, kun pitäisi ajaa nopeasti ja taloudellisesti Kälviän kautta Kuusamoon.

Leppävaaran Laskennan Lauri Mäkelä paljastaa uutuuspalvelusta sen verran, että ajatusmalli on toteutettu ja testattu käytännössä erilaisissa organisaatiossa. Kaikki vaikuttaa oikein hyvältä. ”Olemme varmoja sen hinta/hyötysuhteesta.”

Kyse on siis noin päivän mittaisesta, kiinteähintaisesta kartoituksesta millaisin askelmerkein kannattaa muutosta taloudellisesti ja toiminnallisesti lähikuukausien aikana kehittää ja hallita. 

Jere Värri Leppävaaran Laskennasta painottaa, että kyse on taloudellisten ja henkilöstöresurssien arvioinnista ja ohjauksesta, johon Leppävaaran Laskennalla on asiantuntemusta ja osaamista. ”Ne ovat varsin usein merkittäviä osa-alueita, jotka helposti jäävät vähemmälle huomiolle tiivistahtisessa muutoksessa. Emme tietenkään lähde konsultoimaan vaikkapa tuotannollisissa asioissa. Siihen meillä ei ole kompetenssia.” 

Kehityskartan laatimiseen käytetään noin yksi työpäivä ja se voi tapahtua useammassa osassa. Kuitenkin kaikki sisältyy yhteen kiinteään hintaan. Mäkelä lupaa, että hinta tulee olemaan niin edullinen, ettei matkanteko ainakaan siihen tyrehdy.

Värri painottaa puolestaan, että muutoksen läpiviennissä olennaisia asioita ovat mittarit ja vastuutukset, eikä helppoa ole myöskään asioiden priorisointi. Ulkopuoliset asiantuntijasilmät ja -korvat näkevät ja kuulevat asioita usein paljon objektiivisemmin ja pystyy kaivamaan niitä onnistumiseen vaadittavia kysymyksiä ja näkemyksiä.

Sekä Mäkelä, että Värri painottavat, että kartoituspaketilla ei sitouduta mihinkään pidempiaikaisiin sopimuksiin. Se on nopea tapa avata solmuja ja varmistaa lähikuukausien oikeat askelmerkit. Ja jos siltä näyttää ja tuntuu, niin jatkoista neuvotellaan ja sovitaan aina erikseen.

Uusi palvelu tulee kuulumaan osana Leppävaaran Laskennan kehityskonsultointia, mutta käyttää tarvittaessa talon muitakin osaamisalueita kuten vaikkapa henkilöstöjohtamisen työkaluja.

Leppävaaran Laskenta on täyden palvelun tilitoimisto. Se on vuonna 1989 perustettu energinen ja tulevaisuuden tekniikoihin ja näkemyksiin suuntautunut perheyritys.

Lähes 500 asiakkaan monipuoliseen asiakaskuntaan kuuluu pääkaupunkiseudun pk-yrityksiä eri aloilta, mm. rakennusliikkeitä, huolinta- ja kuljetusliikkeitä, ravintoloita sekä arkkitehti- ja muita palvelualan toimistoja.

Leppävaaran Laskenta

Olemme avoinna arkisin klo 8.00 - 16.00

Lars Sonckin kaari 14
02600 Espoo

Puh. (09) 541 7275
Fax. (09) 512 7275

tarkemmat yhteystiedot
Taloushallintoliiton jäsen

2017 © Leppävaaran Laskenta Oy     www.leppavaaranlaskenta.fi