Ajankohtaista

Etsimme vakuuttavaa ja ammattitaitoista Business Controlleria kasvavaan nykyaikaiseen ja rentoon tilitoimistoon Espooseen, työskentelemään alan huippuosaajien ja vaikuttajien kanssa. Työtehtävä on kokopäiväinen sekä toistaiseksi voimassa oleva ja mahdollisuus siinä on aloittaa sopimuksen mukaan myös pikaisesti.

Leppävaaran Laskennan asiakaslähtöisiin palveluihin kuuluvat kirjanpito, reskontra, tilinpäätös, veropalvelut, veroneuvonta, palkka- ja henkilöstöhallinto talouspäällikkö- ja ohjelmistoratkaisut, tilinpäätösanalyysi, yritysjärjestelyt, johdon konsultointi sekä lakineuvonta. Kaiken toiminnan lähtökohtana on täsmällinen, ammattitaitoinen ja laadukas asiakaspalvelu.

Leppävaaran Laskennan toiminnan ydin kumpuaa arvoistamme. Autamme asiakkaitamme menestymään. Työviihtyvyyden kautta saamme oikeita tuloksia aikaan. Laatu ja luotettavuus ovat mukana kaikessa tekemisessämme.

Business Controllerina työskentelet osana CFO-tiimiämme, joka on vastuussa neuvontapalveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Business Controllerin työ tarkoittaa omistautumista asiakkaiden liiketoiminnan tuntemiselle sekä osallistumista oman tiimin motivoimiseen ja kehittämiseen. Palvelutuotteemme liittyvät jatkuvaan johdon raportointiin, sen kehittämiseen, budjetointiin ja rullaavien ennusteiden tekemiseen tuloksesta sekä varsinkin kassan kestävyydestä.  Työskentelet asiakkaillamme yrittäjien ja ylimmän johdon kumppanina. Tehtäviin sisältyy toistuvaa, aktiivista ja aloitteellista vuorovaikutusta, jonka tarkoituksena on varmistaa asioiden sujuminen ja tiedon oikeinymmärtäminen. Työhön sisältyy säännöllisesti ongelmatilanteiden käsittelyä ja ratkaisemista. Olet luonteeltasi tiimipelaaja, jolla on halua tukea ja oppia uutta sekä kyky kommunikoida rakentavasti. Business Controllerilta odotamme myös näkemystä alan tulevaisuudesta, sekä liiketoiminnallista pelisilmää.

Business Controllerin työssä onnistut, kun sinulla on:
- vankka kokemus taloushallinnon asiantuntijatehtävistä
- ymmärrystä yritysten toiminnan ja taloudellisten lukujen välisestä yhteydestä
- analyyttista ajattelutapaa, kriittisyyttä ja avoimuutta
- kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimin osana
- vastuunkantokykyä ja sosiaalista itsevarmuutta
- esiintymis-, esittämis- ja neuvottelutaitoja
- tahto tehdä tulosta ja kyky johtaa omaa tekemistä
- oppimishalua ja motivaatiota kehittää omaa osaamistasi
- kykyä työskennellä paineen alla
- hyvä suomen ja englannin kielen taito
- ohjelmisto-osaamista Finazillasta, Netvisorista, Procountorista, mitä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus edetä, kehittää ja syventää ammattitaitojasi. Saat mahdollisuuden päästä tekemään töitä monenlaisten asiakasyritysten sekä asiantuntijoiden kanssa ja työtehtävät ovat sisällöltään monipuolisia, innostavia ja haastavia. Pääset osaksi nuorekasta, innovatiivista, kehittyvää ja kasvavaa työyhteisöä, joka ei pelkää haastaa vallitsevia toimintatapoja. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut, mahtavan tiimin ja kollegat sekä heidän tukensa. Toimipiste sijaitsee erittäin hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Hakuohjeet:

Oletko etsimämme henkilö? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla oleviin yhteystietoihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Tahvanainen. 

Tuomas Tahvanainen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
+358 50 356 3892

Kiinnostaisiko helpompi liiketoiminnan arki ja parempi verosuunnittelu? Tule kuulemaan sähköisen taloushallinnon eduista ja verosuunnittelun optimoinnista, sekä nauttimaan aamupalaa ja verkostoitumaan! 

Sähköinen taloushallinto ja osaava tilitoimisto säästävät aikaasi, jotta voit papereiden pyörittämisen sijaan keskittyä ydinosaamiseesi. Voit esimerkiksi seurata yrityksesi taloutta reaaliaikaisesti ja skannata kuitit talteen älypuhelimellasi.

Aika: Ti 27.2.2018 klo 8.30-10.15
Paikka:
 Stella Business Park, Terra- talo, auditorio 

Osoite:Lars Sonckin kaari 12,02600 Espoo

OHJELMA:
8:30 Ilmoittautuminen ja buffetaamiainen 

9:00 Verosuunnittelun mahdollisuudet eri yhtiömuodoissa, Tuomas Tahvainen, 
Leppävaaran Laskenta Oy

9:30 Sähköisen taloushallinnon edut yrittäjälle, Jesse Junna, Finago

10:00 Kysymyksiä ja keskustelua

10:15 Tilaisuus päättyy 

Tilaisuus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Lämpimästi tervetuloa!

Leppävaaran Laskenta Oy

Ilmoittaudu tästä!

Procountorin Kulta-partnerien määrä kasvoi jälleen yhdellä, kun Leppävaaran Laskenta Oy saavutti Kulta-partneritilitoimiston tason. Onneksi olkoon!

Kulta-tason tilitoimistot ovat Procountorin aktiivisia yhteistyökumppaneita, joille liiketoiminnassa sähköisen taloushallinnon palveluiden tarjoamisella on keskeinen osa.

”Finagon partneriohjelman kautta kehitymme tilitoimistona sähköisen taloushallinnon osaajina henkilöstön koulutuksen ja sertifikaattien myötä. Näemme partneriohjelman myös kanavana asiakassuhteiden luomiseen ja niiden jatkuvaan ylläpitämiseen!” sanoo teamleader Marja-Leena Karonsuo Leppävaaran Laskenta Oy:stä.

Leppävaaran Laskenta

Olemme avoinna arkisin klo 8.00 - 16.00

Lars Sonckin kaari 14
02600 Espoo

Puh. (09) 541 7275
Fax. (09) 512 7275

tarkemmat yhteystiedot
Taloushallintoliiton jäsen

2017 © Leppävaaran Laskenta Oy     www.leppavaaranlaskenta.fi